×

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: as_api. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/xinfo/mlcars2.xtech-ks.info/includes/bootstrap.inc).

Een auto huren bij Mehran Automotive Multimerk

Bij Mehran Automotive Multimerk huur je geen auto of bestelwagen, Onze huurformules en voertuigen zijn aangepast aan jouw behoeften. Je vertelt ons wat jij wilt, en wij zorgen ervoor. Zo simpel is het. Wat je reden ook is om een auto of bestelwagen te huren, wij zorgen voor een comfortabel, correct verzekerd, proper en perfect onderhouden voertuig.

VRAAG INFORMATIE OVER AUTOVERHUUR

Autoverhuur voor korte en lange termijn

Mehran Automotive Multimerk biedt een antwoord op al je mobiliteitsoplossing. Ook als dat betekent dat je maar voor enkele uren een huurauto nodig hebt. Want bij ons kun je terecht om een auto of bestelwagen te huren voor exact de periode die jij wenst. Een voormiddag? Een hele dag? Een maand? Een jaar? Vijf jaar? Het kan allemaal.

Autoverhuur aan particulieren en bedrijven

Mehran Automotive Multimerk is de partner van particulieren én bedrijven die een of meerdere auto’s willen huren. We gaan graag met je aan tafel zitten om je tijdelijke behoeften te bespreken en de ideale huurformule voor je te vinden.

Je auto huren bij Mehran Automotive Multimerk
  • Auto’s en bestelwagen
  • Alle merken, alle modellen
  • Tijdelijk voertuig voor persoonlijke en professionele doeleinden
  • Voor korte en lange termijn
  • All-inprijzen